Jaksoin ilmeisesti kolme päivää päivittää tätä päivittäin. Onhan sekin jotain :).

Eilen oli taas sellainen päivä, joita joskus aina tulee. Sellainen että ei saa tehtyä yhtä asiaa, mitä pitäisi, ja sitten se heijastuu kaikkiin asioihin ja yhtäkkiä huomaa että koko päivä on mennyt tekemättä yhtään mitään järkevää. Sellainen päivä.

Se olotila oli vielä päällä tänään aamullakin, mutta yllätin itseni jaksamalla raahautua kirjastoon, ja vielä enemmän sillä, että sain vähän oikeasti kirjoitettua gradua! Jee!

Olen nyt käynyt Åbo Akademin humastisessa kirjastossa.  Se on jotenkin todella viihtyisä paikka. Talo on ilmeisesti melko vanha, ainakin ulkoapäin näyttää siltä, mutta sisällä kaikki kuitenkin toimii modernisti. Hieno.

Eikä asiaa yhtään haittaa se, että ihan vieressä on oikein kiva ruokala. Tänään söin jotain, jonka nimi ruotsiksi oli vegetarisk flygande jakob.  Oli pakko googlettaa, se on ilmeisesti joku Ruotsissa yleinen ruoka,  joka on saanut nimensä jonkun ruotsalaisen kaverin Ove Jacobssonin mukaan. Perinteisesti siinä pitäisi olla banaania, vispikermaa, kanaa, pekonia, chilikastiketta ja suolattuja maapähkinöitä. Tossa versiossa tosin ei ollut lihaa, eikä banaania, eikä kermavaahtoa.  Enkä varma ole chilikastikkeestakaan. Mutta kyllä se maistui silti. Mutta tuo alkuperäisempi ohje kuulostaa senverran jännältä, että tarvinnee kokeilla joskus tehdä.