Tänä viikonloppuna oli ohjelmassa: Logomo*2.

Ensin lauantaina ehkä vartin jonotus. Sisällä oli rauhallista. Tuli on Irti näyttely oli ihan kiva. Joka tarkoittaa tässä, ettei nyt mitenkään erityisemmin jäänyt mieleen, mutta ei huonokaan. Oli hämmentävä animaatio tulen synnystä, ja oli Turun palon kulkua jäljittelevä animaatio/pienoismalli.

Kaikkein eniten siitä ehkä kuitenkin jäi mieleen yksi kadunpätkä, josta oli tehty jäljitelmät ennen ja jälkeen palon. Ennen paloa: nättejä seiniä, yhestä ikkunata näkymät pariskunnan iltaistuskeluun.  Sitten, välihuoneen jälkeen, näkyi samat seinät pikimustina. (Sisälle ei sentään enää näytetty.) Mutta oli jotenkin älyttömän surullinen näky.

Valokuvanäyttelyt olivat mukavia kattella. Mutta empä taida silti sen enempää osata niistä sanoa. Paitsi tuli sellainen olo, että tarttee vähän enemmän käydä näyttelyissä. Kivoja.

Tom of Finland näyttely oli kiva. Komeita miehiä, heh. Okei, osa kuvista ei ollut kivoja. Tai no, aika moni. Jos homoseksuaalisuutta on pidetty jotenkin pervona touhuna, niin auttaako siinä sitten, jos piirrellään kuvia ties miten monesta miehestä yhden miehen kimpussa, kysynpähän vaan?

Mutjoo. Sunnuntaina sama uudestaan, eri seurassa. Tällä kertaa jonotus kesti 33 minuuttia, ja sisälläkin ois joutunut jonottamaan, joten Tuli on irti-osio jäi väliin tällä kertaa. Ja hyvä että menin uudestaan, kun huomasin, että mulla oli jäänyt valokuvanäyttelyn puolelta monta kuvaa näkemättä.

Valokuvanäyttelystä ehkä eniten jäi mieleen kuvat, joissa kuvaaja oli uimarannalla pyytänyt vaihtaa yhden seurueen jäsenen kanssa paikkaa, eli oli kuvassa tavallaan tämän ihmisen tilalla, tai jotenkin ehkä voisi sanoa, että esitti tätä ihmistä. Jänskä idea.